DPReview

7 jaar geleden lieten 32 slachtoffers het leven bij de aanslagen van 22 maart. Gelukkig vertrok ik toen een week later naar The City of ik kon je vandaag niet melden dat dit weblog-bericht # 6400 is. Naast de online publicaties staan er nog heel wat in de wachtrij offline. En dat kunnen we in april zeggen van het onvolprezen DPReview - blijkbaar eigendom van Amazon ... Een kwarteeuw ben ik trouwe bezoeker. Naast die van B&H NYC is het de bijbel onder de camera-websites.
Maar Amazon heeft besloten naslagwerk op 10 april uit de lucht te halen. Het redactieteam van DPReview schrijft dat het ‘einde van een tijdperk’ in zicht is. General Manager Scott Everett stelt dat het besluit onderdeel is van bezuinigingen bij Amazon. Voor die besparingen ontsloeg Amazon 18.000 medewerkers. MAAR DPReview is being archived by the Archive team. Currently they are working to scrape over 4 million articles and posts within the next 3 weeks.
ONDERTUSSEN
zitten vijf van de negen Vlaamsche ministers elders: Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in Bilbao, de ministers Lydia Peeters (Open VLD) en Zuhal Demir (N-VA) zijn aanwezig op de waterconferentie van de Verenigde Naties in New York, minister Benjamin Dalle (CD&V) bevindt zich momenteel op een gameconferentie in Silicon Valley en minister Matthias Diependaele is mee met de koninklijke missie in Zuid-Afrika. Het is te hopen dat hij zijn partijgenoot Siegfried Bracke gaat opzoeken, om eens te kijken of die eindelijk zijn pensioen gaat terugstorten. Kwestie van burgergeld te besparen!

Reacties