Too hot to handle

Op socials worden de huidige piektemperaturen vergeleken met de Van Impe-zomer van 1976. Toen werd er zogenaamd "niet moeilijk gedaan" over de hitte en het klimaat.De trend is goed gezet en pijnlijk bewezen: infantiel zijn is de nieuwe norm. Hoe kan je nu emotioneel uitgeput zijn na drie dagen Tomorrowland. Zowel smartphone als zijn vinger aan de pols user dat die lichamelijk uitgeput zijn is aannemelijk. Net zozeer dat een goede zelfstandige hoort te klagen, sluit diezelfde erin om vandaag siësta te houden. Jawel, mevrouw vanwege personeelstekort door ... corona. Wie had twee jaar terug hardop durven dromen of orakelen dat mens en maatschappij in deze kindertuin zou leven. ONDERTUSSEN elders loopt Telenet in de kijker door ruim twee jaar na de eerste aankondiging dan toch een deal te beklinken met Fluvius. Beide bedrijven gaan ruim 2 miljard euro pompen in de uitrol van een supersnel glasvezelnetwerk. Het stevige kostenplaatje maakt Telenet minder genereus naar aandeelhouders. Het telecombedrijf wil de schuldgraad onder de knoet houden door het dividend te verlagen naar een drempel van 1 euro bruto. 
DUS (met voorbedachte rade) Ijzer smeden wanneer het heet is oordeelden beiden. Toevallig net nu alle Fluvius-afrekeningen voor gas en elektra de deur uit zijn samen met de nieuwe (in ons geval) verdrievoudigde voorschotten. 
Bedenk daarbij dat deze niet-controleerbare-tarieven aan slechts 6% BTW berekend zijn. Na de nieuwjaarsbrief verhoogt met 15% naar 21% in een tweede stap. 
De derde en laatste doodsteek mag je verwachten bij je volgende afrekening gebaseerd op voorgaande drie financiële fake fases. 
Winnaar over het hele traject is de huidige Vivaldi-bende hand in hand met hun netwerk van intercommunales en aanverwante bevriende bedrijven die hierdoor geen blauwtje zullen oplopen. Schaamrood is de nieuwe lichaamstaal, te heet om vast te pakken. 
WANT zeg nu zelf na 10 nachtjes ... is het kernkabinet van de federale regering maandagnacht het eens geraakt over een pensioenhervorming. Het wordt een beperkte ingreep, met maar drie maatregelen. Noem het een light-versie voldoende voor hun 'groot' 'verdiend' verlof na 21juli te verdedigen.

Reacties