Op Kot # 432 - da gade gij nie bepalen

Zal de analen al dan niet ingaan als quote of one liner, een uitvinding van de rooie krokodil Louis Tobback. Echter het showbizz-vlaams van Jan liegt er niet om en weerspiegelt weergaloos de tijdgeest van veel-zo-snel-mogelijk ... overkill tast iedereen aan als een virus, noem deze gevaarlijke trend gerust viraal. Een leugentje om bestwil, geen enkele politicus ontsnapt aan de gemakkelijkste weg, die van geen weerstand. Politieke onschendbaarheid als noodrem. Je voelt de nervositeit en profileringsdrang oplopen met9 juni als eerste tijdrit tegen de corona-cijfers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een militair het heft in eigen handen neemt. Ik kijk al 432 dagen rond en bemerk hoe gevaarlijk de mix van sociale media als mainstream-media met een vierkant draaiend aardkloot-systeem geworden is. 
Om het vooruitzicht van een vrije, zorgeloze en losbandige zomer gestalte te geven, zal de volgende persconferentie van het #overlegcomité worden gepresenteerd door Jan Jambon in zijn blote flikker bij Cooke & Verhulst. Een volk krijgt de leiders die het verdient. (via)
Ondertussen elders in The City brengt Bjorn een goednieuwshow met hoofdletter V, niet van vrijheid maar van veerkracht. Klik en overtuig jezelf.

Reacties