Op Kot # 424 - Operatie vaudeville

Te snel Te veel - het zomerplan van vrijheid.
Allen naar het Rijk van de Vrijheid
Ze zijn zo integer! 
Minsiter van Vrijheid - per opbod heden verkrijgbaar.
De bevrijdingseuforie van 'hoe-zou-het-zijn-met'....J.J
De V van Verluchting als pasmunt voor vrijheid.
Of verkort de wachttijd voor tweede vaccinprik ... 
Broeder Beke noemt zijn bijdrage 'Pinksterplan' ... 

Opvallend hoe politici deadline-doelen koppelen aan ofwel historische maar vooral kerkelijke hoogdagen. Net zozeer dat de corona-cijfers plots dalen in functie van hun 500 intense care-bedden streefplafond tegen 9 juni.
Zou dit louter toeval zijn of het strategisch postjes-spel van de politicus om de burgerlijke bonus  niet te mislopen als degene die België, Vlaanderen, je provincie of stad zijn vrijheid terugaf? 
Zou er naast 'hij leerde zijn volk lezen' straks een virus-verlosser opstaan?
Het gevecht om die titel is hot and happening

Tv-presentator Tom Waes heeft vandaag zijn eerste coronaprik gekregen in het vaccinatiecentrum van Spoor Oost in Antwerpen. Op zijn Instagrampagina kwam meteen veel reactie, want Waes is 52 en hij is geen risicopatiënt. Uit een belronde van Radio 2 Antwerpen naar de vaccinatiecentra blijkt dat er wel meer gezonde vijftigers worden uitgenodigd. "We mengen ze met de risicopatiënten om de privacy van die laatste groep te beschermen", klinkt het. (via)

"Ik ben een aanwezig iemand, durf de mensen aanspreken. Ik zeg wat ik denk, dan vindt de Vlaming je al snel dominant ' (Els Dottermans 55 - Hello HBVL 04.01.2020 blz 8/9).

'Sommigen spelen een rolletje, dat kan ik niet en dus word ik al eens arroganat genoemd' (Thibaut Courtois HBVL 05+05.01.2020blz 12/13)

Reacties