Op Kot # 254 - Media Madness

De coronacijfers in ons land blijven dalen. Tussen 15 en 21 november werden er elke dag gemiddeld 316 mensen opgenomen in het ziekenhuis. Dat is een daling met 34 procent, vergeleken met een week ervoor. In totaal liggen er nu 5.017 mensen in het ziekenhuis. Ook het aantal besmettingen daalt nog altijd, maar minder snel.
En de experimentele coronabehandeling die Amerikaans president Donald Trump kreeg, is officieel goedgekeurd in de VS. De experimentele coronabehandeling die Amerikaans president Donald Trump kreeg, is officieel goedgekeurd in de VS. Het gaat om een cocktail met antilichamen van het Amerikaanse bedrijf Regeneron. Volgens Trump heeft het middel hem genezen na zijn besmetting in oktober. 
Minister Verlinden wil “perspectief bieden”: “Met Kerstmis misschien iets meer menselijke nabijheid toelaten” Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme verzet zich tegen Federale beslissing van minister van Binnenlandse Zaken Anneliesin verband met corona-maatregel vastgoedmakelaars ... Lukt het niet federaal voor je dan klopje regionaal aan. De achterdeur staat altijd voor je open.

Reacties