Op Kot # 203 - Wasda? Bashda!

Onderweg naar een nieuwe tijdelijke supermarkt met rekken voldoende aangevuld. In afwachting van de geplande oktober-renovatie van de nieuwe gerant. Ook nu weer duikt een oude media-bekende op tijdens deze winkelwagenrun voor snelle update:gescheiden. 
Ben ik de enige met na 36 jaar dezelfde partner? Van de straat af!Zo gefrustreerd zijn is echt niet gezond. Zalig of zielig? Verdronken of verzuurd? Heeft Hilde nu echt niets anders te doen dan op Trump of anderzijds op Bart De Pauw te bashen? Toogpraat!

Inderdaad mijmeren meerdere mensen aan de zijlijn, het soort dat tegen hem is, waarvan het moreel kompas last van stringen heeft. Blijft de vraag wie hem al zijn stemmen heeft bezorgd vier jaar geleden. Net zoals iedereen alle corona-maatregelen striks volgt, blijft het virus vrij en vrank circuleren. How come? Troost en typisch Trumps: morgen test hij negatief, want zo 'betrouwbaar' zijn die testen.
De Trump Whisperer. Zo wordt Hope Hicks (31) genoemd, een van de dichtste adviseurs van de Amerikaanse president Donald Trump (74). Misschien wel té dicht, want het was nadat zij deze week ziek werd en besmet bleek te zijn met het coronavirus dat Trump en zijn echtgenote Melania (50) zich naar eigen zeggen ook lieten testen en eveneens positief bleken.

Reacties