Op Kot # 179 - Misdienaars

'What if your truth is based on a lie' is de titel van een tegeltje dat vele grote en kleine kamers kan kaderen. Zelfreflectie weetje wel! Kadertje kopen bij Acton en verspreiden maar mijn wijsheid.
NEVER WASTE A.GOOD CRISIS - via 

“Is er ergens in de democratische wereld een land waar de grootste partij na 450 dagen en 4 pogingen niet tot start formatie geraakt, al haar partners schoffeert, haar droomcoalitie opblaast en dan schuld geeft aan iedereen behalve henzelf dat niemand met hen wil samenwerken?” (via)
Avanti Vivaldi via Lectrr
De bevolking is een spiegel van de politiek geworden volgens PVDA Peter Mertens in Humo week # 37. Overal is het ambras.Meer aangeschoten wild deze toxische tijden ... De weg naar de Wetstraat 16 en het premierschap: als er geen regels bestaan, worden ze wel uitgevonden (via) Marc Van Ranst: Zeggen dat Kerstmis en Nieuwjaar dit jaar niet hetzelfde zullen zijn als andere jarern is hetzelfde als zeggen dat Parijs de hoofdstad van Frankrijk is. Naar aanleiding van de wijze woorden van Maggy De Block die trots tentakelde dat de eindejaarsperiode dit jaar anders zou kunnen zijn .... 
Troost je met de zaligmakende gedachte  over de vrolijke Vivaldi-coalitie: het enige wat hen bindt, is de angst voor de kiezer.Meer misdienaars en hun natte dromen. Top Pop bestaat 50 jaar! Knuffelen, huidhonger en wat nog meer? Alles is blijkbaar goed en zo-nodig om de deurkier open te houden, om zichzelf te verantwoorden. En dat net nu de cijfers terug stijgen ... zie je wel zie de man in de straat, mondmaskers hebben geen nut. Overschot van gelijk als je ziet dat meer dan de helft zijn mond-neusmasker verkeerd draagt. En daar kan De Groep van 10 ook niks aan veranderen. Ooit al gehoord van deze belangrijke bende? Binnenkort breekt België een ander record van aantal verenigingen die zich moeten moeien. Voor elke burger één?
Enjoying the best and worst of new and old technology.Terug met beiden voeten op de grond, de realiteit. Emancipatie is overal. Lifetime underachiever and World Record Holder in the list of also-rans. Geek Girl Makes Stuff! Fran is a pedal designer, engineer, artist, musician, seamstress, occasional radio DJ, subpar singer, and full time goofball.

Reacties