Op Kot # 174 - waakvlamodus.

Mensen komen, mensen gaan. Ook deze week weer. Menigeen uit mijn jeugdjaren. Midlife Rocks vandaag de dag van mijn ouderlijk huisnummer en de de viering van het jarige beton-buurbedrijf. Memory lane in tegelvorm verkrijgbaar met wat goede gidsen verdwaal je zelden, nietwaar Jacqueline & Co.
Maar daarnaast van hetzelfde laken wederom een nieuwe broek: deze Vlaamse regering heeft nooit anders dan in waakvlammodus gestaan. Vooral de onschuld zelve verklaart veel en is Vlaamsch met in het achterhoofd dat de Cel Vermiste personen morgen een kwarteeuw jong is. Fatma Taspinar doet één boekje broos open, deze waarheden achterna - nietwaar straffe Stefsel. BTW is het niet de ideale terminale tijd voor de start van een Tumblr-account met korte kwinkslagen en andere quick quotes? Micro-blogging van een niche, webbased verzameld?  Goedkoop in goede handen van Wordpress. Dit terzijde.
Ik herinner me nog als pompwater de ongeoorloofde opmerkingen van een pedante plaatselijk politie-paljas: 'dienen Remue, da's maar ne hoofdinspecteur ...'. Tja, dit soort lokale losers ontlopen alle verantwoordelijkheid door zich letterlijk  laf achter hun strepen te verstoppen. Ze kijken dezer dagen weg als ze een burger zonder masker zien lopen, kwestie van geen moeite te moeten doen om met boete te sanctioneren.En ik die dacht dat Medion de goedkoopste keuze was als onderweg notebook. Voorafgaand ontdekte ik dat Coolblue je lokt met een model dat 'te mooi om waar te zijn' bleek. Deze Asus VivoBook TP401NA was online binnenkort weer leverbaar, je geeft je email-adres prijs voor update daaromtrent en zie ... in de nacht van 31 december en 1 januari tijdens oudejaar 'beslist' Coolblue dat dit schitterende 2 in 1 -model van € 349 nooit meer verkrijgbaar is. Was dit ooit wel het geval tegen die prijs?
UPDATES @ 2020.09.26 versies
BTW baart poging 16 op dag # 466 een federale regering? De stekker uit Vivaldi (of Avanti) trekken is moeilijker dan ooit. Zo plots toevalling één dag voor het rapport bij de koning ...

Reacties