Gigi

Ons Gigi is gek en gevaarlijk 

Voormalig personoa-non-grata-presentator van Top Gear, Jeremy Clarkson, blijft maar uithalen naar klimaatactiviste Greta Thunberg. Vorige maand riep hij nog uit dat ze terug naar school moest en dat ze een salonactiviste was die het zich kon permitteren om met een zeilboot van 16,9 miljoen euro de grote plas over te steken.

Op de Australische televisie haalt nu nog maar eens heel scherp uit naar Thunberg. Clarkson zegt dat hij begaan is met de conditie van onze aarde en dat hij met eigen ogen kan vaststellen dat er ernstige issues zijn, maar hij vindt Thunberg een “stomme idioot”. “Ze is gek en gevaarlijk en bezorgt kinderen slapeloze nachten met haar gestoordheid. Ik denk dat ze weer naar school moet en haar mond moet houden”, aldus Clarkson.

Jeremy raakt echt niet uitgepraat over Greta. Ook in zijn column in The Sun was het prijs. In haar speech bij de verenigde naties gaf Thunberg geen oplossingen volgens Clarkson. “Het enige wat ze deed was de leiders ervan beschuldigen dat ze haar dromen en haar kindertijd hebben afgnomen.”

Anderzijds wil ik fijn Anuna opmerken én noteer alvast deze vooravond van het bezoek van goedheilige man uit Spanje als mijlpaal. Wees er maar zeker van dat Anuna De Wever een mooie toekomst voorgeschoteld krijgt binnen de Belgische politiek. Geen eigen chauffeur, wel een ezeltje haar aangeboden door een Oosterse spirituele beweging. Waar een wil is, is een weg.

Want wie werd er weer 'fossiel van de dag' .....

Reacties