19.12.19

Een datum zwanger van symboliek. Als je van dag tot dag leeft, valt niet op hoe snel je ouder wordt. En die dag was vandaag. Samen sterk in starten en stoppen. End of an era. Het werd sinds 08.05.18 opvallend cumulatief dits en duidelijk dat 'het' nu eenmaal een kwestie is van relativeren en een plaats geven. Grappig genoeg werd het geheel gebanaliseerd tot vreemde verrassende vaststelling hoe zielig alle delen van de publieke puzzel onsamenhangend niet echt verenigbaar werden tot de dag vandaag.
En ook nu werden we weer met open mond verbaasd in onkunde van onmondige mens en onkundige maatschappij. Gelukkig blijft de aarde tot nader order rond want als ie evolueert naar vierkant, nietwaar Gretaaaaaaaaaa!
IN DE RAND DAARVAN
Een 'subway therapy' van Mattew Chavez hartje Meatpacking District in de MTA-verbindingstunnel tussen 6de en 7de Avenue aan de 14de Straat zullen altijd een doekje om bloeden blijven. Clichés choqueren niet of nooit, het blijven simpelweg letterlijk tekens aan de wand, Trump al dan niet na zijn officiële inpeachment.

Reacties