Sofia 5301

Gisteren bij bericht # 5300 Lola als kop, vanavond Sofia 5301 als godmother tijdens de doop van de MSC Grandiosa in Hamburg.
En dat allemaal terwijl ik in feite aan de andere kant van de wereld hoorde te reizen, down under, nietwaar Miss M?!Afgelopen maandag hebben we als allereersten in Rotterdam een balkonkajuit getest gewikt gewogen. For sure: it smelled like new.
Om je een idee te geven hoe klein kajuiten geworden zijn, bakboord stateroom # 13221 is een copy-paste of body double van onze stuurboordversie. In vergelijking met 10 jaar terug zijn de balkons gehalveerd net zoals de ruimte tussen muur/closet en springbox ... dat scheelt 100den nieuwe kajuiten aan de ka$$a.Goede vaart Grandiosa met een full capaciteit van 8038 (1704 personeel + 6334 passagiers). Wanneer gaat dit es in volle zee mislopen? Je mag er zelfs nooit aan denken in contrast met de val van de muur. Vandaag 30 jaar geleden gebeurde het onwaaarschijnlijke onverhoopt.Blijkbaar heeft mijn zus haar huidige en enige man leren kennen tijdens een citytrip toen De Dijk deze hit mee-profiteerdeUPDATE: we hebben slechts één keer ontbeten aan boord van de Grandiosa maar volgende heb ik niet gezien wel aan boord van zusterschip Meraviglia

Reacties