De schaamte voorbij

De financiële postjes-invulling of verdeling valse viool gaat straks beginnen. U moest stemmen, zij kiezen.

Een zwarte zondag kleurt deze dag. Dankzij de vele nooduitgangen gecreeërd doorheen de eeuwen als sleutel op hun eigen voordeur zullen de mainstream-zuilen zichzelf wel redden tijdens hun witte zondag, de dag dat men zichzelf wederom witwaste. 
24 november 1991, 8 oktober 2000 en 13 juni 2004 ... Alles komt terug, alleen kan iemand me eens verklaren waarom inmulticulturele steden vreemdelingen tegen vreemdelingen stemmen? Of ligt daarin juist het antwoord in het succes van Vlaams Belang?

“N-VA heeft de rode loper uitgerold voor Vlaams Belang door jarenlang een beleid te voeren dat veel inspanningen en lasten vroeg van de mensen zonder daarvoor iets positiefs in de plaats te stellen. De enige boodschap luidde dat het aan de migratie ligt.” Dat heeft Bruno Tobback (sp.a) vanmiddag gezegd aan ROBtv.

Wat als ... N-VA nu eens beslist om te verbroederen met Vlaams Belang tot één partij .... Met de uitslag van vandaag zal men hopelijk beseffen dat men 5 kostbare jaren heeft verloren. Vooral door interne sabotage. Elite betaalt hoge prijs voor minachting van de kiezer.

Reacties