Schoeters en bellen

Schoenmaker blijf bij je leest lijkt op termijn terecht. Ik schreef die oma-wijshied destijds als oudbollig af. Blijkbaar rebels voorbarig wegens voldoende bevestigende voorbeelden. Elke radiomens van nature is niet blindelings inzetbaar voor bewegend beeld. Om toch verantwoord verbonden te blijven met medium radio is er bovenop een podcast van Schoeters en bellen voorradig ... ook hier bij de radioles blijven #media-sociale smart mannekes en meiskes#Let goed op het parcours is practisch voorspelbaar: ofwel krijg je kinderen ofwel een anciënniteits-bevordering. Het lijkt legio binnen de openbare omroep dat je als vlotte radiostem start met een talkshow. De ego-trip van je personality subtiels speels verklaart in de programmatitel oogt zo radiofiel dat clickbeat Tom Waes een muurbloempje de lading niet dekt.

Anderzijds: VRT journaalmoeder Tanghe bleef meer dan een maand verborgen voor de kijker na het verschijnen van Sigrid Spruyts' dagboek-aanklacht. De tweede druk van vandaag bewijst de populariteit van deze 'rancuneuze' afrekening met ex-collega’s.
De opvallende scherm-afwezigheid van Martine zal men ongetwijfeld aanvaardbaar verklaren vanwege de laatste levensdagen van haar plots overleden man Jos Van Hemelrijck.
Zijn lange eenzame zeiltochten ver en vaak van huis verklaren veel en zelfs in die mate dat ik (schone schijn) familiale parallellen ontdek.

Reacties