Intendant

Van hetzelfde laken een broek' kan je duidend gebruiken in een opstel. Onze politici spreken in die zin ook  'aanschouwelijk' met
'We gaven haar een klein pakje met een grote theepot erin'
'Mijn zus was in de carnavaloptocht verkleed als verpleegster. Dat was zeer gemakkelijk en handig, want ze is een verpleegter'.

Wanneer politici geen oplossing kunnen verzinnen, gaan ze het probleem ‘commissioneren’, het delegeren aan een commissie.
En voor wat het klimaatbeleid betreft, nemen ze geen genoegen met één commissie. Er komt een karrevracht nieuwe instituties op ons af met een intendant op kop. Kosten-baten is bijzaak. Alhoewel.

Blue Gwenny oogt elke publieke verschijning steeds geiler en groter in omvang, haar huig-R(utten) als kers op de smurfentaart.
Ook Open-VLD moet in casu een mening manifesteren in die mate dat de Hongaar Orban hen 'nutteloze idoten' van de EU noemt.
Ach, Mardi Gras staat vandaag verloren voor m'n deur. Welkom in het verkleed bal van zonderlinge zielen. Leef lang en schoon!Koop anderzijds of ondertussen een eiland of deze bekendste watertoren van Vlaanderen, de Château d' eau die je ziet tijdens het landen of opstijgen van Runways L 27 of R 25 van Zaventem-airport.

Reacties