Fake or not

Wat te zeggen over 'Waarom zitten er in vliegtuigen zwemvesten en geen parachutes' of 'Leven getrouwde mannen langer dan ongetrouwde, of vinden ze dat alleen maar?'
Via Donald T maakte de mens duidelijk kennis met fake news.
En zie, het werd net als 'framing' een heimelijk media-tool om te schermen, om zich af te zetten, te verantwoorden. Media is macht. Maar macht is ook manipuleerbaar. Kwestie van juiste aanpak.
Laat de man of vrouw de gave hebben hierin digitale dirigent te zijn ... de wereld eet uit je hand! Jarige Face- of Fakebook als bewijs.
Vandaag 3 maanden voor de verkiezingen en te vroeg sabelt oppositie het beleid in naam van Joke Schauvliege of was het Schau-liege ... Het klimaat als joker, het klimaat zal ons letterlijk en figuurlijk meer dan zuur en financieel opbreken. Waarheid als een uitstervende koe!
UPDATE: Joke, maak nog eens een graptje ... Polarisering pakt je in! En ineens belandde Vlaanderen in het post-Schauvliege-tijdperk. Stijn Meuris zal voor zijn toekomstige tirades een andere underdog moeten vinden for his guilty pleasures!
TO BE C: Vlaams parlementslid Lorin Parys vindt het positief dat jongeren hun stem laten horen over het klimaat. Maar hij heeft toch enkele bedenkingen. Wat als de jongeren volgende week tijdens de schooluren willen betogen om Catalaanse gevangenen vrij te krijgen? Of over hun pensioen? Waar trek je de lijn?Ook in mijn moeder-mediahuis (w)aandacht voor het klimaat. Goed voor het nieuwe naamkaartje van ons Diane Double U: kan ze voor haar deur definitief dichtgaat genieten van een managers-pensioen.
Heerlijk toch al die sociale achterpoortjes in zonderling België.

Reacties