Verloren Vis

Ik beschouw het positief als een te vroege aprilvis op maandag al dan niet verloren. Maar het zal me worst wezen volgende politieke poets:

De 800.000 Arco-coöperanten, die hun geld kwijtspeelden na het faillissement van de holding, ZOUDEN 'slechts' 40 procent van hun inleg kunnen terugkrijgen als staatsbank Belfius 'gedeeltelijk' naar de beurs wordt gebracht Volgens vicepremier Kris Peeters (CD&V) kan het misschien in april.

Je misdienaars-hachje redden via een beursgang ... Ach, als je niet weet van welk hout je pijlen moet maken ... zijn alle middelen legio. Nu een beursgang doen zou zeer avontuurlijk zijn: de beurs is onrustwekkend (ge-ensceneerd) instabiel, het is er super-solden. En is het verantwoord met deze 'regering in lopende zaken'?Het eeuwige rond-de-pot-draaien, weer zeezand-in-de-ogen-strooien, ... a never ending story. ‘Will this be more of the same forever?’ Waarom nooit KISS of een van zijn vele varianten op hetzelfde thema?
The Jaynetts uit The Bronx cancelden hun optreden van 22 november in Dallas gezien JFK die dag vermoord werd. (Song is louter illustratief en vandaag om 15:54 uur on air bij Radio 1 - Ayco)

Reacties