Big Al’s Nite Flite

Geboren in Groningen, de inwoners aldaar gekenmerkt als koude koele Ollandse Noorderlingen of zonderlinge zielen in doen en laten.
Ik kende Alfred Legarde totaal anders veeleer gul gekscherend met mens en maatschappij, maar met de muziek als rebels klankbord.
Wijlen Peter Van Dam voelde ik ook zowat aan tijdens onze stoere samenscholingen ten velde in Vlaanderen en op de Gooise matras.

Hoe start je je jaar beter en jaag je best die sylvester-kater weg met drie volle uren Big Bad Al - uitgezonden 10 jaar na zijn dood via het toenmalige originele Kink FM
Alfred leverde immers een belangrijke bijdrage aan het ontstaan en de ontwikkeling van Kink FM – in zijn woorden: ‘for the love of music’. Big Al’s Nite Flite was zo zijn eerste coole creatie.
Beter nog: volgende maand hoor je naast de online versie Kink opnieuw ontvangen via de ether op DAB +. Radio via golven!
Hoe gek is me da:  waar 2018 gekenmerkt werd dat alles verdween, is alles komt terug het nieuwe 2019. Schenk ze nog es ranzig vol 21 jaar na de dood van Alfred, die 71 jaar zou worden dit verse jaar. Santé.

Reacties