A Common Sense Test

Het is pas morgen de dag van de onschuldige kinderen maar een gewaarschuwd mens is meer waard. Gezond verstand is ver zoek sinds het Marrakesch-pact. Voor velen onder jullie werd dit pact een merkteken die het ware gelaat van politiek ontmaskerde.Ondertussen maakt de politiek gerechtvaardigd duidelijk gebruik van de onschendbaarheid van hun sleutel op de deur ... de democratie! Machtsgeil zich witwassen en zelfbedienen, portie common sense!
Na een klinkende verkiezingsoverwinning belandt Forza Ninove op de oppositiebanken. Omdat de lijsttrekker van N-VA alsnog bereid is om Open VLD en N-VA te steunen, heeft de coalitie de benodigde aantal zetels gevonden.
Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober haalde Forza Ninove, de partij van Guy D'haeseleer, een monsterscore van 40 procent. De partij had nipt twee zetels te kort voor een absolute meerderheid. En dus moest D'haeseleer op zoek naar iemand die mee met hem wilde besturen. Maar de andere partijen weigerden mee te werken. De N-VA, die op 14 oktober zwaar verlies leed, besliste dan weer om in de oppositie te gaan. Als je echt wil scoren ...doe het dan echter eerlijk.

Reacties