Connected

In extended stereo links en rechts met MC's hand in hand verbonden? Op welke wijze? Als dertien in een dozijn? Al die tijd is trac een ochtendritueel  meer vijand dan je je beste vriend wenst. Maar tijd is meester and rules voor iedereen in hetzelfde ritme. Hoe zou het nu geweest zijn is de jaarlijkse vraag die zich rond om 7 over 7 stelt. Het lijkt elke keer weer wat waziger maar boezemt vertrouwd spontaan geruststellend en vanzelfsprekend. Telkens weer beloftes maken die een onvoorwaardelijke kans krijgen.Verlaten maar toch verbonden.

CONFESSIONS by Madonna
Na vandaag niet zomaar een sprong in het duister, wel de drive dankzij de veerkracht en vibe die Madonna from scratch mega maakte. Verandering van spijs doet eten letterlijk en figuurlijk.
Werkt verandering met de 12de als merkteken en is change een ommekeer meer de maatstaf en de symboliek voorbij?

KEEP ON MOVING 
Wie de jaren '90 zegt, denkt soms aan het toenmalige ongekend legendarische radioprogramma 'Het Land van Hoogland' en daarover had Peter Hoogland vanochtend goed nieuws. Hij maakte deze remix van Five met  Leef niet gisteren maar vandaag!
Vanaf vandaag maandag 12 november hoor je een week lang niks dan 90's bij Joe FM tijdens de Celebrate the 90's Top 900. Ik opteer meer voor zonderlingen zielen eenzaam eeuwig op zoek.
 De grote wereld wordt elk jaar kleiner. Ook per toeval vandaag naar een marathon maiden meeting ontdek je hoe een doorstart tegelijkertijd een knipoog is naar het verleden. Nieuwe business-relatie blijft bloedverwant verbonden met voormalige vrouwelijke collega. Dat verklaart veel omtrent het blindelingse vertrouwd zijn alsof we elkaar jaren kennen, soulmates avant la lettre zoals destijds in de Tollaan. Alles had zijn prijs, in drievoud: toen, nu en morgen.

Wat me het meest verbaast bij de westerse mens, is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen en vervolgens dat geld weer uitgeeft om zijn gezondheid terug te krijgen.
Door meer met toekomst bezig te zijn, beleef je het heden niet.
Hij leeft dus noch in het heden, noch in de toekomst.
Hij leeft alsof hij nooit zal moeten sterven en sterft alsof hij nooit geleefd had
Dalai Lama

Reacties