Life Hax

Het zou oneerbiedig zijn om volgende truuk als boerenbedrog te beschrijven. Neen, boerenbedrog is veeleer een beschrijvend woord dat afgelopen maanden meermaals binnensmonds gebruikt werd om een weloverwogen handels -en denkwijze te bestempelen.
Het vaag vermoeden van vorige twee reisjaren blijkt sinds gisteren vrijdag steeds meer bewaarheid te worden. De exit-tijd dwingt danig.
Hoopvolle schone schijn -ongegeneerd en bewust is van alle markten.
Het toekomstige parcours van voorliegen om verantwordelijkheid te ontwijken met vooruitschuiven van valse beloftes heb ik in mijn achterhoofd. Het lijkt er steeds meer op dat deze handelswijze tussen mens en business wel als boerenbedrog te boekstaven.
Zelfs met voorbedachte rade aangeboren en typisch voor laatkomers. Het genre dat alles in de schoot geworpen krijgt zonder dus ooit het zichzelf kunnen handhaven na vallen en opstaan. No balls no glory ...
Zulke types en hun profiel zijn witte raven voor de Belgische politiek gevoed door vooruitschuiven dubbele agenda's hun verantwoordelijk ontlopen door zichzelf te verstoppen in het doolhof van structuren om dan op rug en pasmunt van de democratie zichzelf te bedienen.
Gelijkaardig geval ervaren in de financiële sector: van succesvolle vader op zoon-business is niet zo vaak vanzelfsprekende garantie.
Zoals in de sport: met dezelfde fiets van Eddy Merckx win je geen Tour of met dezelfde raket als Kim Clijsters win je geen Grand Slam. Voorbeelden legio waar het verwantschap hand in hand met het product nooit recht evenredig de sleutels zijn tot succes.
Een sleutelbepalende keyrole ... voor de nieuwe sleutel hierbij.
Dave Hax heeft onlangs 4 mio subs en zo goed als binnen.Maar het kan natuurlijk ook anders, wie A zegt denkt aan B!
Elke wet heeft zijn uitzondering, 1000 wetten, 2000 uitzonderingen.En de derde loopt er mee heen - driewerf hoera in veelvoud van 11.Ongetwijfeld zal dit bericht een staartje krijgen. Tot dan! UPDATE Recht in de ogen in plaats van zand in de ogen. Everything Past is Present. Alleen zij die geweldig durven falen, kunnen ooit iets geweldig bereiken. (Robert Kennedy)

Reacties