Crunchy Granola

Je valt vandaag van de ene in de andere verbazing: dit land en zijn medemens is overruled, elk probleem is opgelost met twee nieuwe andere ten koste van nog meerdere. Tegen Echternach-pas-snelheid. Niet alleen bij mijn bankadviseurs, ook de lokale verkeersbetutteling, de overheidsverkleutering in rationale denken doen, laten en uitvoeren cumuleert sterk en overtroeft iedereen onderling straf.
De weinige quality-time die we samen doen, ervaart dan zalvend. Maar ook dat heeft blijkbaar zijn prijs: niemand ontsnapt aan het nieuwe 'geven' en 'nemen'-interpretatie, schone schijn schittert.
Het zat 'em daarnaast ook in een onverwacht hoekje twee jaar na de terror-aanslag in Brussel. Verdwalen maakt het leven echter.
Op de Aldi-server ontdekte ik vanavond de nieuwe offline week 13-folder met op de cover Golden Brigdes muesli 'Grunchy Granola'.
Spontaan denk je dan aan de zeezendertune van Veronica-zaliger.Vaak veelvuldig 'ledenwervend' gebezigt zoals hier door Peer-zaliger.Maar als je jezelf betrapt op de vraag 'wie was de uitvoerder van die tune' via You Tube als antwoord een van de vele vooral live-versies van Neil Diamond krijgt is de mythe plots positief doorbroken. En de uitzondering op de regel dat de instrumentale cover beter boerde. Of hoe je telkans ondanks alles weer eens aangenaam verrast kan worden. Al gebeurde dat eerder deze donderslagdag in Berlijn met een schitterende that was then and this is now-erlebnis.
Klik hier en luister ondertussen naar miskend 80s ABC-talent. Don't grow up - it's a trap ... So simpel is dat!

Reacties