vrijdag 9 februari 2018

't Sniejewt

Thuiswerkalarm ontstaan na 1300 km sneeuwfile van december 2017. Het klinkt zo bangelijk belangrijk, net alsof iedereen zoveel werk om handen heeft dat prioritair is en dan nog op een burg-te-ver-vrijdag!
Laat nu net de man die zichzelf graag George kloont goeie-gezond-verstand-raadgeven. Kris Peeters, tijdelijk minister van Thuiswerk.
Een betere ideale schijnheilige had CD&V niet durven verhopen.

De vaderlijke CM en lokale Ruisbroekse CVP-voorzitterschap waren voldoende basis om via een U-bocht-constructie van Unizo zo plots zonder verantwoording minister te worden. Politiek gepistoneerd respectloos ongefatsoeneerd kiezersbedrog in 2004. Al die tijd van kwaad naar erger. Kris klooide zichzelf vandaag ongegeneerd onwetend naar een tragisch toppunt van ongehoorde onkunde. “Morgen veel sneeuw voorspeld. Wie kan, werkt best thuis”, liet minister van Werk donderdagavond Trumpsgewijs weten via Twitter.
De wakkere werkgeversorganisaties waren niet opgezet met de oproep van de kapoen van Puurs Peeters. “Het is niet aan het KMI of aan iemand anders om te zeggen dat je mag thuiswerken”.
De snowapocalyps bleef uit. Met een bazooka op een mug geschoten?
Man (57) overleeft zware sneeuwstorm: zijn verhaal
Voor mij het ultieme bewijs dat het nooit goedkomt met deze Grootofficier in de Leopoldorde. Persoonlijk geen krediet voor Kris. Echter parallel en daarnaast is er de jammerlijke consternatie dat de belastingbetalende burger er met beiden voeten in blijft trappen.
De klagende sponsoren der politici blijven blind en denken doof over deze en andere gelegaliseerde graaiende grootheden. Denk divers! ­čśç
Ondertussen ontdekte ik een gapend gat in de markt: zwart op wit geen grijze tussenzone. Bestel je collectors-item mailsgewijs
Zondag wauwelt men tijdens de 7 uur durende carnavaloptocht al dan niet nuchter Ach e beke snieu.. weir doen voesj!

0 commentaar:

Een reactie posten