Keizerinnen

Ze hebben haast dezer dagen, schreven zichzelf de geschiedenis in. Krokodillen in hun métier. Hun kwaliteit uniek en onvervangbaar.
Tante Terry Van Ginderen was mid jaren 60 te gast in mijn geboortestad bij de opening van deze (verdwenen) schoenwinkel.
Het werd  een onvergetelijke zaterdagnamiddag met optredens van The Strangers, Bobbejaan Schoepen, Will Tura, Nonkel Bob en Tante. Allemaal binnen handbereik voor iedereen. Toen kijkcijferkanonnen.
Het huidige aanbod van mediafiguren verbleekt zondermeer vanwege zovele doorslaggevende factoren. Heden kijkcijferhofnarren.
UPDATE: mijn Ollandse buddies zijn er van nature als de commerciële kippen bij voor volgend verzamelstuk van wie anders dan Ivo Niehe.Ons Terry en  haar kraakje zullen ongetwijfeld op hun in memoriam honger moeten blijven of kunnen er naar fluiten.
De huidige creatieve digitale breinen aan de verouderde Reyers willen enkel teren op sociale media want inhoud is onbelangrijk, enkel de titels trekken kijkcijfers en daarachter platitudes.
Een nieuw omroepgebouw zal hen in 2020 ook niet kunnen redden.

Reacties