Darkness

De donkerste dagen van het jaar zijn in het apenland Belgïe.
De politiek probeert in deze menslievende periode de gepluimde burger te overtuigen om eigen volk in casu Theo Francken te slachtofferen ten voordele van niet originele landgenoten. El Frigo
Graaier De Gucht neemt voortouw met glansrol sjeef for dummiesDoor de overload van informatie via sociale media in combinatie met de hype omtrent de Warmste Week trapt menig medeburger met 2 voeten in deze XMAS-val. Men mag dan wel mondiger geworden zijn maar wat baat kaars en bril als de uit niet lezen en zien wil.
Wel een lichtpuntje vorige nacht  bij Angelique Houtveen (who the F*ck - onbekend is onbemind en laten we het zo houden) her-ontdekt tijdens 3FM/NPO Serious Request 2017 - I believe in A thing Called Love van The Darkness. Maar ook aha and more vandaag satelliet-gewijs via BBC Red Button. 1 te zien en te horen ...The 1975 with the BBC Philharmonic - BBC Radio 1 Live Lounge month in Blackpool 30.09.2016 - scheen een lichtje op mij of isda morgen?Ondertussen en gelukkig kan een mens nog steeds dromen!

Reacties