Z-Hoarding-Box-Chair

Na de start vandaag 34 jaar geleden in 74 dagen naar de  ratingtop.
Vandaag 2 augustus 2017 wordt Ridder Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied 77 jaar.  Hoeveel liedjes en dito Euro's geharkt?
OUT OF THE BOX
En lang voor de Wetstraat de mond vol had van transparantie en politieke vernieuwing was er al Cumuleo, de bekende website die de mandaten van politici tracht te verzamelen.
Een gelijkaardig initatief werd de afgelopen weken uit de grond gestampt door software-ontwikkelaar Niek Bartholomeus.
Op Open The Box verbindt hij talloze publiek beschikbare bedrijfsgegevens met de mandaten van politici.
Big Brother achterna met onnecties met politiek en privé leven.
Lijken uit de kast of een stinkend doosje geopend zoals destijds Pandora's Box? Toevallig geopend tijdens het politiek zomervrlof?
Ben es beneuwd hoe lang het duurt voor de politiek in het algemeen en zijn belanghebbenden in het bijzonder deze speeltuin voor journalisten gaan betwisten, weerleggen en sluiten.
HOARDING
Ondertussen sorteer ik thuis rustig de onwaarschijnlijk vergroeide verzameling verder uit in tuin, garage, kelder, zolder en alle stapelbare steegjes, hoekjes, kantjes, in onder en boven. Overal!
CHAIR
Tref een tweede duif dood in één week na botsing met raam en wring me in bochten als chairman ingetogen op zoek naar meer ernst en zalvende spiritualiteit. Het werd een straat met een einde.
Mede door en dankzij de onderlinge verblindende stemmingmakkerij.
Roddel en rancune is norm, de rock& roll van verdwaalde OCPS-ers. Kies en verlies tussen 'In de klas moeten de kinderen stil zijn opdat de meester zou kunnen horen wie babbelt' of 'Stilte is het verschil tussen niks zeggen en alles al gezegd hebben.'  De nacht inspireert stil straf.
Het was me een dagje uit het doosje 'her-ontdek en oordeel zelf'!

Reacties