Sonarien

Dit is het origineel, de single-edit released in augustus van 2014 - Purple Disco Machine - Musique produced by Tino Piontek, een Duits!
Ik vraag me deze zomer meer en meer af hoe het komt dat ik ook deze gemist heb? Niet overtuigd, ervaar de 12 inch als toemaat.Het begint dus dagelijks meer en meer te kriebelen, de mystiek van de media maakt zich terug meester. Jawohl, immer gerade aus.Dat dachten we ook ten tijde van het RITCS-zaliger in Sonart en ergens ten velde in Canal Street. Party-time destijds was van een andere dimensie die dag. Wie herkent zichzelf nog? Comment below!20 februari 1991 in de Dijlestraat 6 - Me·lan·cho·li̱e̱ ten voeten uit.
En hoe zou Jan De Block het stellen na zijn VRT eindregie-carrière?Zaterdag 21 april kon je mee op rondleiding door de Sonart-studio's in Sint-Pieters-Woluwe. In dat modernistische gebouw maakte de BRT ooit nog televisie en jaren later werd het Campus Sonart van film- en radioschool het RITCS. Een gebouw met heel wat verhalen dus.
Oud-student aan het RITCS Frederik De Clercq goot die in een mooie radiodocumentaire. Hij sprak met 'Sonartiens' en maakte zelfs muziek met geluiden uit Sonart. Vandaag schrijft ,speelt hij muziek met Be Irving en This Is Hert. De documentaire van Frederik beluister je hier.
Wil je Sonart graag bezoeken, kijk dan op de website van GC Kontakt.
Het Sonart-gebouw wordt binnenkort omgevormd tot een school met internaat. Hugo Van De Steen stond er in de jaren ’60 mee aan de wieg van de live-televisie ten tijde van de BRT en leidt je eens rond.
Ik ga alvast op zoek naar de originele Polaroids van ons groepswerk 'Moda di Ritci' ... eenmaal Sonarien altijd Sonarien, zelfs 32 jaar later.

Reacties