zondag 9 juli 2017

Be Amazed

Het is weer zover! Alvorens politiek België zijn groot gelegaliseerd zomerverlof zonder schroom aanvangt this never ending story.
Sans rancune, altijd op rug van derden gaan de beleidsmakers pas op 'zelf verdiende vakantie' wanneer deze democratisch verkozenen snel 's nachts op een drafje als een dief  nieuwe 'onvoorziene' financiële gaten gedicht hebben met onwaarschijnlijke doekjes om bloeden.
De mainstream media heden gemaakt door Jannneke & Mieke via hun Peppi & Kokki-app, deze nieuwe norm noemt ze ... topministers!
DE VERBAZING VOORBIJ
Als deze zomer sport op TV de bovenhand heeft, de verveling toeslaat, geen geld, zin, tijd voor een reis, ontdek in de rand van deze waanzin-wereld-wanorde meer met 12 stielen en 13 ongelukken. Nu tijd voor onze eerste mosselen met binnenkort de eerste BBQ.

UPDATE: nadat de pers de snoepreisjes van Geert Versnick wereldwits maakten, besliste de plichtsbewuste politicus om op te stappen ... terwijl gladde Geert dat al eerder van plan was en besloten had om integer nederig het politieke plein te verlaten. Schone schijn schittert

0 commentaar:

Een reactie posten