maandag 21 november 2016

WTD

Van geboorte af ben ik opgegroeid, werd geboeid en heb gebloeid in media via elektriciteit, electronica, ... en zijn vele adepten. Media vergroeide als een verlengde van het lichaam.
Soms sta ik te vaak stil met wat was, bewandel onderweg een route die is zoals ze is. Selecteer en beheer als scheidsrechter.
Zo ontdek je  druppelsgewijs dit jaareinde meer mogelijkheden om de hoek, op wandelafstand in de palm van je hand.

Verwar de waan van de dag niet vanouds met carpe diem.
Je moet niet meer proberen een pion te zijn in een groot spel dat je niet snapt. Idioten willen orde, genieën beheersen chaos.

Neen geen one world, one feed. Het is niet meer aan mij besteed besefte ik de laatste dagen directer en bijna bevestigd. Televisie, net als radio het theater van de fantasie.
Vandaag WTD of Wereld Telvision Day En voor de fans Het Rotterdams Radio Museum opent zondag 27 november een nieuwe thematentoonstelling: ´65 jaar Televisie in Nederland´.

Opmerkelijk in de groei naar creatieve zienswijze en visie etaleert You Tube en online TV zich langzeem meer als sociale lotgenoot die persoonlijk aanvoelt als waardevol en duurzaam. Leven in het leven in plaats van geleefd worden door het leven.

0 commentaar:

Een reactie posten