maandag 14 november 2016

Shakespeare Alike

Niet alleen te ontdekken landen en steden staan op een bucket-list maar ook een aantal wereld-witse-wetenswaardigheden. Zal het ons binnenkort lukken tijdens de combi-reis Schot-Ijsland?Ondertussen even opwarmen vandaag met de so called 'Supermoon' - sinds 1948. Blijkbaar Much ado about nothing of Something is rotten in the state of Denmark. dacht Skakespeare. UPDATE: Geen 'Supermoon' in de vooravond maar wel een echte super-goede-ontvangst van Radio Jil FM uit Algerije op 531 kHz uit Ain Beida prima verstaan -en beluisterbaar met SINPO 44444 dankzij my good old  Superadio III. (o.a. via eBay verkrijgbaar)
Meer en meer Europese mainstream-radiozenders schakeien hun middengolfzenders uit en kiezen naast FM voor DAB+ of online-streaming-radio. Deze trend opent dus andere en nieuwe luisterperspectieven voor de niet Europese actieve MW-zenders. Het 'leeglopen' van de middengolf is dus relatief dit snelle jaar.
Echter 2016 breekt wel records maar niet de goeie want het is het warmste sinds het begin van de metingen.
De gemiddelde temperatuur op aarde blijft zo hard stijgen, dat we dat record al voor het derde jaar op rij breken. Direwerf!
The earth has music for those who listen ... Shakespeare Alike!

0 commentaar:

Een reactie posten