woensdag 16 november 2016

Asics

Een gezonde geest in een gezond lichaam, wie wenst dit niet?
De naam ASICS is een acroniem van het latijnse Anima Sana In Corpore Sano, was het merk van mijn vorige paar loopschoenen.
Goed voor mijn eerste deelname aan de 10 miles of Antwerp met tango Rita in de tram naar huis; wat een dag, wat een avontuur. Onwillekeurig associeerde ik gisteren dit sportschoenenmerk met een 'zielig zakenman' en huidig minister van sociale zaken en volksgezondheid Maggy De Block.
De eerste gebruikte als een onvervalste onverantwoordelijke lafaard een ernstige terminale ziekte om de handdoek in de ring te gooien. Een ontslag uitlokken met een geveinsde ziekte? Hopelijk denkt hij nog eens terug aan dit verwerpelijk voorval wanneer hij serieus ziek is ...
Anderzijds is volgende berekende blauwe beslissing van Maggy De Block net zozeer laakbaar: een groot aantal levensnoodzakelijke medicatie in verpakkingen groter dan 36 tabletten zal niet meer door het ziekenfonds vergoed worden ...  $limme $chooiers.
Dat is een geldkraan die blijft lopen op rug van de gezondheid en portefeuille van burger. Op deze wijze draagt deze obesitas-babe blindelings bij aan het eeuwige begrotingstekort. Shame on you!
Stevaert zei: 'Politiek is als een gat in een haag. Hoe meer je dat gat uit de haag probeert te knippen, hoe groter het wordt.' Niemand kan en zal dit gapende gat dichtlopen met ASICS alleen!

0 commentaar:

Een reactie posten