dinsdag 7 juni 2016

Overheidsbeslag

Vandaag terug vaste voet op Belgische bodem. Jetlag ontlopen door bezig te blijven met een week brievenpost te checken.
De wraakroepende gevreesde bruine belastings-enveloppen zijn dus weer op rooftocht. Tax On Web draait dusdanig en dermate.
DDos-dol - todat het gehackt werd - UPDATE (8 juni 2016).
In België is die kromme toestand eerder wet dan uitzondering.
Noem het een onomkeerbaar maatschappijmonster.
Mijn bejaarde moeder verkreeg vorig aanslagjaar een pensioen-verhoging in die mate dat ze ongewild in een hogere sociale klasse terechtkwam. An offer you can't refuse! Godsgeschenk.
Haar maandelijkse medicatiekosten werden daardoor duurder dat er van haar positieve pensioenbonus niets meer overbleef. Meer nog: ze moet nog eens extra betalen en zo vloeit er vers geld rechtstreeks zonder moeite in de bodemloze staatskas.
Een goed burgerbeleid voeren is dus de kunst om met een kleine bonusuitgave een nog grotere inkomst blijvend te genereren.
Noem het in een ademzucht: gelegaliseerd gehaaid graaien.
Dit simpel systeem blijkt ondertussen onderdeel van een smerig spel doordacht in de achterkamertjes van Villa Politca 16.
Noem het een straatje zonder enig einde gezien ons land meerdere rivaliserende regeringen moet spijzen.
De manier hoe men extra inkomst stiekem steelt dankzij mijn (na-20-jaar-onaangeroerd) verplichte nieuwe autonummerplaat werd hierdoor voor mij het doorslaggevende bewust besef.
"Wie niet gehoord wordt, roept harder" dixit Dirk Gerard.
Of hoe boven zijn stand leven een andere invalshoek verkrijgt.


Jaarlijks 80.000.000.000 € uit de economie slepen, doe je niet zonder de nodige intimidaties. In België is dit geniaal geoorloofd.

0 commentaar:

Een reactie posten