dinsdag 16 februari 2016

16.02.16

Heb je er wel eens aan gedacht wat er gebeurt als je achterstevoren zou leven? Lijkt me veel leuker.

Om te beginnen sta je op uit de dood, een spectaculair begin ... Als je uit de kist stapt word je verwelkomd door je laatste familie en beste vrienden, die hoef je dus niet meer uit te zoeken ... en ze hebben allemaal een bloemetje meegenomen.

Dan mag je een jaar of 20 lekker doen waar je zin in hebt: kaarten, tuinieren, af en toe een uitstapje, voor de helft van de prijs, iedere dag wat borrels en elke maand kassa ... pensioen.

Op een dag staat er ineens een vent voor je deur met een gouden horloge. Die biedt je een goed betaalde baan aan. Naarmate de jaren voorbijgaan, krijg je ook steeds meer zin om te werken, je voelt je steeds beter. Het leven lacht je toe!

Je kan zoveel roken als je wilt, want je longen worden steeds schoner. Je kan drinken wat je wilt, de katers worden steeds kleiner. Je raakt je buik kwijt zonder er iets te voor te doen.

In het begin heb je maar één keer seks per jaar, maar op 't laatst 10 keer per week. Op een gegeven moment moet je naar school maar je weet alles al, dus je doet geen flikker.

En de laatste jaren van je leven kan je lekker in de zandbak spelen, zeuren en lastig zijn. Je kan snoepen wat je maar wil want al je tanden ben je toch weer kwijt.

Dan nog een paar maanden aan een vrouwenborst sabbelen, nog negen maanden in de warme moederschoot en daarna verdwijn je in één gelukzalig langdurig intens orgasme.

Achterstevoren is anders - net zoals vandaag - once in a lifetime.

0 commentaar:

Een reactie posten