woensdag 19 maart 2014

Chairman of the board

De jonge veulens onder jullie kennen volgende video beter in de cover-versie van Kylie Minogue. The original is geschreven en geproduceerd door Holland-Dozier-Holland samen met Ron Dubar. Het was in 1970 hun eerste succes na het hangende juridisch steekspel met de vorige baas Motown Records.
Dankzij de lekker orende Motowm-sound is deze single van Chairman of the Board een perfecte met-de-deur-in-huis-vallen radioplaat na the top of hour. Muzikale klantenbinding. Ook een voorzitterschap werd me vandaag in de schoot geworpen. Enerzijds was dit zo goed als blindelings voorspelbaar en logisch voor de gemachtigden. Heb deze eer spontaan zonder nadenken aanvaard. Geen verborgen agenda's maar wel verticale integratie. Harde aandachtige werker met berekend boerenverstand, logisch analytisch denken en ervoor gaan.
Alle natte neuzen in dezelfde richting krijgen en (vast)houden. Naadloos, sterk, betrouwbaar efficiënt is rendabel op termijn. Rust Roest, in beweging blijven, met diversificatie als joker.
Ik ben es benieuwd naar de effecten van deze nieuwe opportuniteit. Zal er terug op het hoofdspoor gereden worden zonder tergend trage twijfels, zonder eeuwige controle naar de juiste perfecte stand der zaken?
Ik kan en mag het alleen maar onbevangen hopen.
Immers Bartje De (Z)(W)ever beschamend indachtig ....
De verkiezingsstrijd is meer dan een verkleedpartij.

0 commentaar:

Een reactie posten