maandag 6 januari 2014

VRoeM

De VRM is de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media. Anno 2014 hanteert men handig diverse interactieve mediatools ter ondersteuning van hun opdracht. Naast de reguliere website met alle mogelijke toeters en bellen kan je voor rapporten allerhande en archief hier terecht.
Ik lees bijna alles online maar als het gaat om rapporten, jaarverslagen prefereer ik daarnaast een gedrukt exemplaar. Deze tastbare versie oogt stijlvol in mijn archiefkasten, de laatste 40 jaar goed gevuld met media-erfgoed. Mooi.
Voor volgend rapport kon je naast de online-versie, een pdf-versie downloaden maar ook een gedrukt en ingebonden kan-en-klaar te klasseren exemplaar gratis bestellen.  Te mooi.


Woensdag 20 november bestel ik online mijn exemplaar, ontvang per kerende een automatische bevestigingsmail van de grote baas Francis. Dienen brave burger en plichtsbewuste ambtenaar belooft daarin bijna plechtig dat zijn diensten me binnen de vijf volle werkdagen deze belangrijke bestelling aan huis per post zullen laten bezorgen. Mooier.
Blijkbaar is een werkdag bij de VRM een zeer rekbaar begrip gezien de postbode me vandaag na 48 dagen het rapport vooralsnog overhandigde. Allermooist.
Of was het dan toch een vijftal weken? VRoeM, VRoeM !

0 commentaar:

Een reactie posten