woensdag 21 augustus 2013

Onweerstaanbaar

Dertien (13!) jaren later ontdek ik dat de mooie meiskes van de Ierse Corrs deze clip draaiden in het decor van Times Square. Hier een overzicht van meer onweerstaanbare beelden.
Niet daar maar wel in Vorst Nationaal namen we in het najaar van 2004 op vrijdag 16 oktober afscheid van hen en Myslovitz, een slechte te barokke Poolse rockband als voorprogramma.
Anderzijds vanavond ook geen koffers, geen ESTA, geen reispas, geen US Dollars, geen checklist, geen PAX-lijst, geen afscheid, .... geen niets dus voor de oogst-afreis naar New York morgen. Bewust es forfait gegeven. Zo kunnen we eindelijk ook eens een weekje aan de Belgische Blankenbergse kust toeven en turen. Het was te lang geleden en zo (te) kort bij de deur.
Eerst nog de zijvoordeur oplappen en vernissen, de keuken verven en verfrissen. Niet bij Leen Bakker maar wel bij Casa deden we voorafgaand meerdere interieurkoopjes.
Dacht dat de solden reeds uitgestorven was. Doe dan maar een aarbeien-ijs als traktatie met de gemaakte woekerwinst.
Op een terras van een schitterend gerenoveerde oude brouwerij in het zachte sunset-schijnsel van de ondergaande zomerzon.
Midweeks-leven in de brouwerij, niet te versmaden. Irresistible.

0 commentaar:

Een reactie posten