zondag 21 april 2013

SAM

Het is geen mansmens maar een mondvol mindfulness. Betekent met je volledige aandacht in het hier en nu zijn. Het omgekeerde van leven op automatische piloot. De saaie dagelijkse deels maatschappelijk georkestreerde routine voorbij. Net zoals de zon elke dag steeds opnieuw tot nader order start in het oosten is deze leer voortgekomen uit het oosterse boeddisme. Heilzaam tegen stress, depressie, angst, neurose en zelfs fysieke klachten. Mindfulness is geen behandeling maar een training. Ik ren, dus ik ben. Sam is mijn man, mijn maat. Stop en geef Aandacht aan dit Moment. Is it a bird? Is it a plane? Nee, het is SAM. Zoek niet verder broeders en zusters en verspil je tijd niet nodeloos deze erfgoedzondag.

Alles SAM? Twee jaar terug stond ik nog oog-in-oog met drie tunnels en de ten miles of Antwerp... zonder SAM! Maar wel de start van 'teen'-lopersleed in de vorm van druk en bloedblaren.
Vandaag speelt hypocrisie sport steeds meer politieke parten. En daarenboven is deze editie gelukkig zonder mij, Daardoor zal ik dus mijn geweten niet moeten verloochenen aan deze ongegeneerde politieke en andere belachelijke BV-spelletjes.

0 commentaar:

Een reactie posten