dinsdag 12 maart 2013

Motionkicker

Elke twaalfde van iedere van de twaalf maanden van een jaar heeft hier wel altijd iets symbolisch of speciaal - ongewild of niet. Neen, niet de miscommunicatie omtrent de afmetingen en de daaruitvloeiende aanschaf van een nieuwe vaatwasser. Of wat dacht je van de slome vergelijkende zoektocht naar een simpele ordinaire ouderwetse keuken- of tafelradio als verjaardagskado. Is uitstel afstel als het gaat omtrent een persoonlijk preventief tandartsbezoek? Waarom zijn bijna expired-Abraham-verjaardagskadobonnen al dan niet gecombineerd met een bioscoopbezoek de onlogische onduidelijkheid zelve? Anderzijds is een groeps-restaurantbezoek reserveren redelijk simpel en snel te realiseren in tegenstelling tot de keuze van hun nog steeds geldende maar oude Valentijnsmenu. Of wanneer je vertrouwde buurtbewoner Marcel onverwacht overleden is. Anderzijds niet geheel onverwacht maar meer van 'hij-heeft-het-toch-lang-kunnen-tegenhouden' die drankduivel van Philippe, heden zaliger wegens zonder... Shit happens.
But two lefts don't make a right production!
Het leven in een etmaal zoals het was vandaag de dag. Vergelijk dit alles objectief pragmatisch met volgende New York Day of 24 uur Big Apple samengevat door de time-lapse video van Motionkicker in slechts 259 seconden. Dat kan tellen, elke dag opnieuw een motiverende verrassing aldaar.

Want tussen de vliegende maartse sneeuwstorm deze dinsdag dumpte Ken gelukkig de nieuwste NYC-reiswijzer in mijn XPLO-mailbox. Jawel, binnen drie weken ben ik bezig met 'inpakken en wegwezen' richting ... LES  (of all places).
Get ready for the NYC-spring-edition met deze afreis eindelijk es de underdog LES in the picture. Doe ondertussen actief mee aan deze crowd-funding voor Samuel Orr.

0 commentaar:

Een reactie posten