vrijdag 15 februari 2013

Daddy D

Voor de ondernemer en ex-politicus Roland Duchâtelet gaat het in ons apenland de totaal verkeerde kant op. Basisprobleem is en blijft onze overheid die veel te duur is. Om dat systeem blijvend te kunnen handhaven bestaat in België één van de hoogste fiscale aanslagvoeten ter wereld.

Het is aberrant geworden hoe slecht het ons-kent-ons-land geleid wordt. Vlaanderen is een gigantisch geldverslindende (machts) machine geworden. Het verspilt ongegeneerd zo'n 28 miljard euro per jaar en wat doen de democratisch verkozenen van het volk daarmee? Het onderwijs! What’s next? Een beetje wegen onderhouden. En wat doen ze nog allemaal tussendoor elders, hier en overal tegelijkertijd met of zonder tig extra legale voordelen door hen in het leven geroepen en gehouden?
Ze zitten daar ongelofelijk veel zichzelf, hun alter ego en hun netwerk bezig te houden met links lullen en rechts vullen. Doorpluis es deze Cumuleo ... die doet je kokhalzen.

De Vlaamse overheid geeft subsidies aan steden, gemeenten en allerlei vzw’s. Dan zijn er duizenden trouwe belastingbetalende burgers in Vlaanderen die zitten dossiers te maken om eventueel subsidies te krijgen. Daarna onderzoeken er weer duizenden Vlaamse benoemde gecontroleerde ambtenaren of dat al dan niet goed is voor een verder vervolg. Met wat zijn we bezig? Dat is gewoon wansmakelijk mismangement, onwaarschijnlijke waanzin op rug van de te brave introverte burger.

Actua TV-Expert praat vandaag met Roland Duchâtelet en deze Daddy Dollar stelt wereldwijd 5.000 mensen tewerk waarvan (tot nader order) 500 in België … zijn vermogen is geschat op minstens 500 miljoen euro.

Moraal van het verhaal: soupeer je centen net als ik. Op-is-op, en waar weinig meer is kan de overheid evenveel komen graaien. Suc6 gegarandeerd!

0 commentaar:

Een reactie posten