zondag 12 augustus 2012

Kruimels & Spelen

De vlam is uit, de sportzomer zit erop. De belangrijkste bijzaak ter wereld, sport, heeft haar tijd gehad.  Elf weken lang hebben we geleefd in de ban van EK-voetbal, Wimbledon-tennis, Franse cols en tot vandaag de vlammende Olympische Spelen.
De moderne! Die zonder goud ... Maar wel met veel prietpraat.
De nieuwe Peeters & Pichal, de TV-versie met Eddy Demarez & Inge Van Meensel. Hoera helden der tenenkrullende schaamte.
Dit dynamische duo leverde irritant commentaar bij de schitterende slotceremonie van de Olympische Spelen.
Meer te pas, te onpas, te ontopic, te offtopic, in grote dosis of overdosis. Ongezien en ongehoord in de vernieling geluld.
Dit zeer onprofessioneel Brabants gekakel was altijd goed voor goud in de categorie banaal ‘kapot-becommentariëren’ ...
Tijdens het einde van Pink Floyd's "Wish you were here" geeft een evenwichtskunstenaar een hand aan een pop en den Demarez tiert enthousiast  Kijk, de pop schiet in brand.
Hij weet blijkbaar niet dat dit verwijst naar desbetreffende legendarische LP/CD-hoes. Misschien meer en danig dolenthousiast over de Spice Girls-reünie. Kan dus beter vrijblijvend solliciteren bij Eurosong voor Kids of zijn ze beiden goed gaar en kleuterklaar voor Rimpelrock?

UPDATE: 'Als we nu eens Eddy Demarez naar de 2016-Spelen in Rio stuurden, die zijn linker wenkbrauw springt hoger dan Tia Hellebaut', grapte Limburger Luc Janssen bij Radio 1 in Sonar 1000 van maandag 13.08.2012. Of over Inge Van Meensel: 'Zij is een perfecte tv-presentatrice. Ze zegt precies wat je zelf ook ziet en dat vind ik fijn. Dan weet ik dat ik niet blind ben of dronken of zo....'  Kurkdroge Limburgse Luc-LOL op maandag.

0 commentaar:

Een reactie posten