dinsdag 13 maart 2012

Worst Wezen

click cover en bewonder schitterend schermvullend!
Naast de meest sexy albumhoezen van de laatste 50 jaar of van de muziekhistorie,  de hoezen van de bestverkochte albums aller tijden behoort deze hemelse Angelus Records release 'Jesus Use Me' - een vrolijk vinyl-album van The Faith Tones - tot mijn persoonlijke favoriet.
Zouden deze poezen nog een beetje in leven zijn en eventueel mijn 'waar was u die halve eeuw'-party eind april muzikaal willen ondersteunen?
In de reeks van smakeloze en lachwekkende platenhoezen scoren ze subliem; niet alleen vanwege de prima geproduceerde lekker-klinkende-klanken maar ook de verpakking vormt een multimediaal gemarketteerd mediaproduct.  Daar is duidelijk over nagedacht tijdens de bezinning na de zondagsofferande. Zowel de groepsnaamkeuze en de titel van deze L.P. als de kadrage en fotokeuze van de cover spreken oogverblindend voor zich. Wil je nog meer van deze weemoedige worsten? Geen gebrek met een Top 25 of andere auditieve boekdelen.
Kan me heden best inbeelden dat er onder jullie lezers zijn die met de staart tussen de benen durven aandraven met de vraag... Wie-is-da-Elle Pee-vinyl? Zal mij mortadella wezen!

0 commentaar:

Een reactie posten