woensdag 7 december 2011

Dot Com Bubbles

Ik heb hèt niet, gebruik hèt niet. Zal het ook -tot nader relevant order- niet 'hebben' of 'gebruiken'. Sociale 'ons-kent-ons' media als Twitter en Facebook zijn kostbaar tijdverlies voor de bedrogen te brave burger en betekenen zittend rijk worden voor de eenzame eigenaar. Toen mid jaren 90 zowel pioniers eBay als Amazon (ook bedacht en opgestart in een garage!) na de kinderziektes met vrachtwagens vol venture capitalists met durfkapitaal zich aan de Wall Street-voordeur aanboden met hun IPO, dacht iedereen het www-wiel uitgevonden te hebben.
Die toenmalige NASDAQ dotcom-internethausse of internet zeepbel werd gekenmerkt door teveel primaire euforische emissies. Ook vandaag ontdek ik dagelijks links en rechts nog altijd koppig naiëve navelstaarders. Sharing shares?!
Deze 'nieuwe economie' duikt altijd op tijdens wereldwijde recessie. Andere waarschuwen ons gelukkig goedlachs voor het gevaar en de gevolgen van 'sociale media'... Tussen twee staatsbonnen door ben ik vergeten deze Photoblocker aan de Sint te vragen! Herkansing bij de Kerstman? Tussen Norte of andere bruisende bubbles door! Vind ik leuk.

0 commentaar:

Een reactie posten