zondag 6 november 2011

Equinox 2011

De vaarroute van 4.828,33 km of 2.607,09 nautical miles

Voor dag en dauw vanaf BRU – Zaventem met lijnvlucht AZ 157 (Alitalia) van 06.15 uur richting FCO - Fiumicino (Rome) om daarna in de port of Civitavecchia dit vijf sterrenschip van mijn gekoesterde rederij Celebrity Cruises te boarden.

2018.03.30 - UPDATE: ik snap het niet maar 7 jaar later promoot de rederij dit 7 jaar oudere schip nog eens extra. Zelfs zonder renovatie blijft het een super schip. Ik sprak destijds een van de Duitse ingenieurs die meereisde om een en ander te toetsen onderweg. Gezien hij blijkbaar als early adapter met iPad werkte,was het niet onlogisch dat de TV van elke kajuit uitgerust was met een Mac Mini. Later introduceerde Celebrity ook een internet-café met Apple.
De iLounge werd logischerwijs ook gebruikt voor Apple classes en aangevuld met een onboard-shop. Jawel, een cruiseschip met Premium reseller certificaat. Alleen heeft het retail-management van Apple HQ Cupertino het niet zo nauw en streng genomen met de shop-inrichting en gekende worldwide uiterst strenge huisstijl -  hier

0 commentaar:

Een reactie posten