vrijdag 27 augustus 2010

Keep the Arts Alive

It's complicated lees je wel es als Facebookprofiel van een zonderlinge ziel. Met meer en meer samengestelde gezinnen is dit soort status heden eerder een voor de hand liggende regel dan een zielige uitzondering. Immers.
M'n Belgisch neef langs vaderszijde wonende in Frankrijk en domicilie in Monaco z'n 1ste huwelijkzoon opent vanavond naast het Flatiron-district in z'n thuisstad officieel for business én voor de tweede keer in veertien dagen samen met zijn modieuze Zweedse zielsverwante en Griekse businesspartner in crime het art-resto Palatte.

Jim Powers puzzelt Palatte-logo in entree portiek van 66 Madison Ave - NYC

Ex-Vietnam veteraan, de 62 jarige halfkreupele bijna blinde en dakloze Jim Mosaic Man Power (met eeuwige buddy z'n hond Jessie Jane) maakte aan de hand van straatsteentjes het logo van de zaak in de vloer van de inkomhal. In de naburige New Yorkse Lower East Side ontdek je meer landmarks van zijn mozaiek-creaties via een 80-tal unieke lampposts. Naast Belgisch eten en dito drinken kan je in Palatte ook internationale kunst proeven en smaken. Paula Parrish opent de dans met fotografie. Het blijft ook in deze keuze een kwestie van zien en gezien worden... Keep the Arts Alive!
Dat kan toch zo moeilijk niet zijn, dacht men bescheiden.

0 commentaar:

Een reactie posten