If You Should Ever Be Lonely

'Het leek alsof het niet te stoppen was, de werkelijkheid is anders' was in juni 1985 de slogan en tekst van een door Karel Weegman ( aka Marcel van Engelenburg) ingesproken jingle tijdens de laatste (noodgedwongen) uitzendweek van de Nijmeegse (piraten)zender Delta. Zondag 30 juni om vier uur ging 'Expecting to fly' van Buffalo Springfield als laatste de lucht in bij de 'grootste van het oosten'.
In de voorafgaande voorjaarsmaanden leerde ik tijdens m'n Nijmeegse piratenavontuur o.a. Rob Van Laar persoonlijk kennen in én om de studio-flat-locaties '12 hoog' in Zwanenveld en Dukenburg. Een beetje verward ogend maar communicatie en radio was zijn habitat. Daarna gingen we elk onze weg en waren we elkaar uit het oog verloren ... tot ik vandaag via-via vernam dat Rob in Italië plots overleden is...
Het gaat heel hard en te snel dit jaar in de afdeling 'media' en daarom geeft een kwarteeuw verder een andere dimensie aan 'Het leek alsof het niet te stoppen was, de werkelijkheid is anders'... Helaas - Stoffel has left the building.
Rob -If You Should Ever Be Lonely- one for the road: click& listen.

Reacties