Been there, Done that (9)

Op 18 december 2008 verscheen de allerlaaste (collectors item!) Milo. Net zoals die 'Maar Niets Meer' copy-pasters van MNM dachten 'ander en beter'. En zie, great for men is het tweemaandelijkse en meer originele JFK (nu we toch gemarketeerd gewijs smijten met afkortingen). Noteer dit drieletterwoord met stip op je boodschappenlijst, anders overvalt 'Procrastination' je of een vierletterwoord zoals BTDT. De voorlaatste Been there, Done that - wat ik al gedaan heb in het vet, nog van plan te doen in het schuin.

81. het Vaticaan bezocht (als ex-misdienaar een verplicht nummer)
82. een nieuwe auto gekocht (10 jaar zijn zo voorbij - 1999 is vorige eeuw - isn't it time for a new one, a black SUV? )
83. door Jeruzalem gewandeld. (in een land waar men in de naam van God reeds eeuwen onderling vecht, het zou me te hypocriet zijn)
84. in de krant gestaan (is eigen aan het beestje en zijn beroep)
85. de gehele bijbel gelezen. (volstaat JFK voorlopig?)
86. het Witte Huis bezocht. (wel de kopie in Dublin Phoenix Park)
87. je eigen eten geslacht (oma slachtte thuis de scharrelkippen, altijd fun om als kind hardop te tellen hoe lang de kip zonder kop nog rondliep... een kinderhand is gauw gevuld!)
88. de mazelen gehad (MAAR zijn alle kinderziektes voorbij?)
89. iemands leven gered (vooral het leven van de spinnen in huis!)
90. in een jury gezeten. (in de VRT-jury voor het Eurosongfestival 1987 met België als gastland na de overwinning Sandra Kim)

To Be Continued

Reacties