Columbus achterna


We zijn nog maar net 'gechambreerd' van vorige (cruise) reis en de (mix-def) montage van bijna 15 Giga-beeldmateriaal is reeds klaar in de vorm van dertien (breedbeeld) filmpjes van 300 seconden ofwel 'alle 13 goed'. Los daarvan: van bijna alle apparatuur of software in huis heb ik nog nooit de handleiding of service manual bekeken: het hoe en wat zou zich wel uitwijzen... en dat lukt me nog altijd.
Er is nu een website, safemanuals.com, waar je meer dan 880.000 handleidingen gratis (én zonder registratie!) kan downloaden. Handig is de mogelijkheid om zelf jouw handleidingen te uploaden. Zo weet je zeker dat je jouw manual online kunt vinden op het moment dat jij hem nodig hebt. Zelfs bedrijven gebruiken de site om de 'slecht-vertaalde-boekses' van hun producten te plaatsen. Op deze manier groeit de website met meer dan 500 user guides per dag. Zoek hetzelf maar es uit ... het ei van Columbus achterna! En de dure help desk call center zoals Sitel kan de deuren sluiten.

Reacties

  1. WAAROM NIET JE MAGISCHE TWAALF; DERTIEN BRENGT ONGELUK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In feite zijn het slechts 12 filmpjes met ons origineel geschoten beeldmateriaal. Lucky 13 is een intro van de MV Century, het cruiseschip binneste buiten bekeken als apetiser.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten