Breaking News

De N-VA neemt het cadeautje van de Post naar aanleiding van 175 jaar België - op 21 juli kunnen de Belgen gratis een kaartje versturen - met beide handen aan. Bart De Wever roept iedereen op om op die dag naar vrienden of desnoods de koning de brief te sturen met de boodschap dat België het best geen 200 jaar wordt... (Wordt gemaild, Bartje!)


Het weekblad Humo maakte een reclamespot waarin op de tonen van de Brabançonne een trillende Albert tijdens het militaire defilé 'per toeval' de 'genippleshielde' borst van Paola ontbloot, à la Justin Timberlake en Janet Jackson. Met de baseline 'Weer eentje die Humo wil' . Vitaya en Canal Plus weigerden de spot uit te zenden... (zie hoe de preutse Yankie z'n 4th of July viert!)


Het defilé op de nationale feestdag staat dit jaar niet alleen in het teken van 175 jaar België. Het wordt ook het laatste defilé waar de Belgische oud-strijders van de Tweede Wereldoorlog aan deelnemen. Jacques Goossens (78) ... (deze laatste doet het licht uit!)






Het is vandaag reeds 36 jaar geleden dat de eerste man voet op de maan zette. Vandaag doen we dat met Google Moon, een laatste eer voor wijlen 'beam me up Scotty'? Cheese! Maar Grapjas Google heeft deze 'nationale' feestdag tevens gevoel voor humor: tik 'Hitler' in Google Maps en zoom in... (Zum Befehl!)




Een dag als geen andere die 21ste juli 2005...

Reacties