Beste Bai

M'n Russische astrologe en geschenk uit de hemel Bai eist een schadevergoeding van de NASA omdat het Amerikaanse ruimtevaartagentschap gisteren de komeet Tempel 1 heeft vernield. Volgens de sterrenwichelaarster is haar horoscoop daardoor verstoord en heeft de NASA haar 'spirituele rechten' geschonden. Volgens mijn Marina Bai is nu de baan van de komeet zo veranderd en kan zij haar werk niet meer naar behoren doen. Ze wil 300 miljoen dollar van de NASA. Ik steun haar voor miljarden melkwegstelsels.
We probeerden eerder samen het NASA-experiment tegen te houden. De rechtbank wilde de zaak uiteindelijk laten voorkomen, maar toen was het al te laat om Tempel 1 te 'redden'. Volgens haar advocaat berust Bai's zaak tegen de NASA op een "solide juridische grond".
Ik heb onlangs Bai nog eens gratis advies gevraagd omtrent m'n probleem met vrouw, geld en tijd ... en na haar antwoord snap je meteen waarom ze de max is omder alle sterren en kometen der lage landen! Klik en overtuig jezelf met haar wiskundig bewijs.
(Tnx to Mersel van O.)

Reacties