Van Peking over the Big Apple naar LA

Roos Van Acker is geboren in 13 oktober 1976, vlak na de heetste zomer allertijden. Ze is opgegroeid in Eeklo-city waar ze Pascale Naessens af en toe op haar motor zag voorbijcrossen. Heel haar jeugd heeft ze leren sjorren bij de scouts en terzelfdertijd hield ze zich bezig met dictie, voordracht, toneel en welsprekendheid, zodat ze aan haar jongverkenners perfect kon uitleggen hoe je in de Vlaamse Ardennen je tent moest opzetten.
Tot grote frustratie van haar vader Alfred heeft ze in haar puberteit zijn platen van The Beatles en Herman Finkers grijs gedraaid en uiteindelijk door veel te veel uit te lenen kwijtgespeeld. In 1994 is ze dan maar zelf met enkele vrienden uit de buurt garagerock beginnen te maken. Morning Bear, de eerste cd van Eden kwam er in 1996. Na 4 jaar op kot in Gent en een diploma Germaanse Talen moest ze haar eigen centjes verdienen en is ze bij TMF aan de slag gegaan. Niet veel later mocht ze ook iedere dag plaatjes aan elkaar praten op Studio Brussel, wat haar 3 pop poll medailles voor beste radiopersoonlijkheid opleverde. En weer niet veel later belde VT4 haar met de vraag of ze Expeditie Robinson wou presenteren. In 2004 tekende Roos een exclusiviteitscontract bij VT4 om zich enkel toe te leggen op de wondere wereld van de televisie: Peking Express

Ons Peking Roos

CSI New York is de tweede spin off van de originele reeks CSI. Na CSI Miami krijgt ook de Big Apple een forensisch team ter beschikking die high-tech wetenschap toepassen om bewijzen te verzamelen en te analyseren.

CSI NY

De hoofdrollen worden gespeeld door Gary Sinise en Melina Kanakaredes. Sinise werd vooral bekend als acteur in kaskrakers als Forrest Gump, The Green Mile en Apollo 13. Ook Kanakaredes was te zien in verschillende films, maar is vooral bekend van haar hoofdrol in de serie Providence.

LA @ night

Jammer dat het Geheim van Niki als een uitgedroogde sandwich tussen al dit moois laveert. Maar met slaapmust LA Dragnet en Opper-Bundy Ed O'Neil start m'n korte nacht goed en vooral vroeg ... ingesneeuwd.

Reacties