Trendspotting: socialize after work

Na hun collega's in Antwerpen en Brussel kunnen ook de honderden bedienden in de buurt van Hasselt voortaan in de eigen stad terecht voor een portie ontspanning na de werkuren. Vanaf volgende week woensdag organiseert de vzw Socialize er in de discotheek Versuz 'afterworkparties' onder de noemer Overtime. Tijd zat?





Het concept van de 'afterworkparty' is overgewaaid uit de Verenigde Staten en vond snel ingang in de grote Europese zakensteden. De afterworkfeestjes blijken de ideale plaats om mensen uit het bedrijfsleven samen te brengen en zo een uitgelezen kans om te networken . Socialize heeft steile ambities en verstuurde de afgelopen weken ruim 35.000 e-mails en uitnodigingen naar Limburgse bedienden. Plaats van de afspraak is de Hasseltse discotheek Versuz (ex-DockSide), die een nieuw tijdelijk interieur kreeg en een 'loungy zitzone'. Voor de toegangprijs van 10 euro worden de gasten getrakteerd op drankjes en hapjes, telkens uit een andere - Aziatische - keuken. De Versuz opent zijn deuren telkens om vijf uur 's middags, maar gaat onherroepelijk dicht om middernacht. ,,Op die manier zit iedereen 's anderendaags weer fris achter zijn bureau'', verklaren de initiatiefnemers.


Zal ik dan maar een echtscheidingsburo, was-, droog- en stijkdienst openen in de Versuz samen met een kinderopvang? Gat in het gat van de markt!

Reacties